• DOLAR
    5,6592
    % 0,77
  • EURO
    6,3832
    % 0,58
  • ALTIN
    259,3534
    % -0,67
  • BIST
    101.849
    % 0,28

Toplam Kırmızı Et Üretimi I. Çeyrekte 211 Bin 435 Ton Oldu

Toplam kırmızı et üretimi bir önceki çeyreğe göre %18,6, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %16,5 oranında azaldı. Toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilen kırmızı et miktarı ise 174 bin 52 ton olarak gerçekleşti.

Toplam Kırmızı Et Üretimi I. Çeyrekte 211 Bin 435 Ton Oldu

Sığır eti üretimi 191 bin 287 ton olarak tahmin edildi
Sığır eti üretimi bir önceki çeyreğe göre %20,2, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %13,7 oranında azaldı.
Koyun eti üretimi 17 bin 932 ton olarak tahmin edildi
Koyun eti üretimi bir önceki çeyreğe göre %0,2 artarken bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %33,7 oranında azaldı.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
et Koyun sığır ton TÜİK

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

BİR DE BUNLARA BAKIN

EN ÇOK OKUNANLAR
RESMİ İLANLAR
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur.
Kaynak gösterilmeden alıntılanamaz.
Malatya Sonsöz Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır © 2018 malatya haber